Bouwadviesbureau IBBG

Bouwadviesbureau IBBG is ontstaan door het bundelen van jarenlang opgedane kennis en ervaring op het gebied van integraal vastgoedbeheer en onderhoud. Een dynamisch bedrijf dat zeer klantgericht is en dat u als vastgoedbeheerder bij diverse vraagstukken kan ondersteunen.

Over ons

Beheer & Onderhoud

De kracht van onze inspecteurs is dat zij voortdurend worden opgeleid om zodoende op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Door de inzet van onze afdeling Beheer & Onderhoud bent u verzekerd van een gedegen onderzoek.Meer over Beheer & Onderhoud

Bouwmanagement

Bij bouw-, sloop,- renovatie- of saneringswerkzaamheden is het van belang dat er een kritische partner naast u staat die uw bouwplannen kan realiseren op de wijze zoals u dat voor ogen heeft. Bij IBBG is uw sloop-, renovatie en/of bouwproject in goede handen.


Meer over bouwmanagement

Architectuur

IBBG Architecten is ontstaan uit Bouwadviesbureau IBBG BV. Vanuit onze adviesorganisatie kregen we steeds meer vraag, klanten te ondersteunen in het realiseren van hun ideeën en woonwensen. Ons uitganspunt is om met creativiteit, kennis, realisme en vindingrijkheid gezamenlijk uw plan vorm te geven.

Meer over Architectuur

"Ons doel is het zo goed mogelijk adviseren en ondersteunen" 

Ronald Kist. Technisch Coördinator bij Vesteda:

Toen wij bij Vesteda iemand zochten om ons te ondersteunen met de meerjaren onderhoudsbegrotingen dacht ik meteen aan bouwkundig adviesbureau IBBG. Zij hebben ons uitstekende ondersteuning geboden. Erg fijne samenwerking.

Jan Gerrits. Senior Adviseur bij de Gemeente Tiel:

De intensieve samenwerking met Bouwadviesbureau IBBG heeft geleid tot kwalitatief goede meerjaren onderhoudsbegrotingen voor een grote diversiteit aan vastgoed objecten in ons bezit. Hun kennis en ervaring van diverse systemen, praktische instelling en deskundige expertise zijn voor ons een toegevoegde waarde. Verder een vlotte en prettige communicatie en flexibele afspraken.