Beheer & Onderhoud

Onze afdeling Beheer & Onderhoud bestaat uit een team met professionals die zich hebben gespecialiseerd in een breed scala van inspecties en onderzoeken. Hierbij kunt u denken aan onder andere:

  • NEN 2767 conditiemetingen
  • NEN 2580 metingen
  • Bouwkundige vooropnamen
  • Thermografische inspecties
  • RGD Boei inspecties
  • Inspectie van schilderwerk
  • Opstellen en actualisatie meerjaren onderhoudsplanningen

De kracht van onze inspecteurs is dat zij voortdurend worden opgeleid om zodoende op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.
Door de inzet van onze afdeling Beheer & Onderhoud bent u verzekerd van een gedegen onderzoek.
Hierdoor komt u niet onverwacht voor hoge kosten te staan!

Technische Due Dilligence

IBBG heeft bij diverse utiliteitsgebouwen in Nederland inspecties uitgevoerd ten behoeve van een Technische Due Dillegence. Op zowel technisch als bouwkundig gebied hebben wij nauwkeurig alle risico’s en gebreken in kaart gebracht. Het toetsen van wet- en regelgeving is hier onderdeel van.

NEN 2767

Door middel van deze eenduidig inspectiemethodiek registreren onze inspecteurs objectief de conditie van de bouwkundige- en installatietechnische elementen en leggen deze vast in een overzichtelijke rapportage. Van schoolgebouwen tot woningen en zelfs monumentale objecten. IBBG inspecteert de meest uiteenlopende objecten conform de NEN 2767.

Onderhoudsadviezen

IBBG levert vanuit haar expertise adviezen op het gebied van beheer en onderhoud.
Heldere rapportages, voorzien van foto’s ter illustratie.
De adviezen hebben betrekking op korte, middellange of lange termijn. Desgewenst voorzien van een kostenindicatie.

Meerjaren onderhoudsplanning

Vanuit een 0-situatie een meerjaren onderhoudsplanning opstellen, of het uitvoeren van een her-inspectie om een bestaande meerjaren onderhoudsplanning te actualiseren. Bouwadviesbureau IBBG zorgt voor een betrouwbare meerjaren onderhoudsplanning. 

Bouwkundige onderzoeken

Voor diverse vastgoedbeheerders heeft IBBG diverse bouwkundige onderzoeken uitgevoerd. Het betreft hier bijvoorbeeld kruipruimte onderzoeken, vocht- en schimmelonderzoeken en inspectie van schilderwerk.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of opmerking? Of wilt u meer weten over Beheer & Onderhoud? Neem vrijblijvend contact met ons op via 036 - 76 03 500 of maak gebruik van het contactformulier.

Ga naar contact

Bouwadviesbureau IBBG B.V.

036 - 76 03 500
info@ibbgadvies.nl

Adres
De Binderij 64B
1321 EK Almere

Administratie
KvK: 64818748 
BTW: 8558.68.818.B.01